Апетитне блюдо для домашнього столу – куряча печінка з картоплею і цибулею. По простому рецептом ви отримаєте ситне гаряче, не вимагає додаткового гарніру. Підходить для всієї родини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з цибулею і картоплею на сковороді просто! Промиваємо і дрібно ріжемо курячу печінку. Подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо обидва продукту до рум’янцю в олії близько 5 хвилин.
ріжемо Тонкими брусочками картопля, очищений. Смажимо його в маслі окремо. Приблизно, 5-7 хвилин.
З’єднуємо в загальній сковороді печінку з цибулею і картоплю. Додаємо сіль і чорний мелений перець.
Розмішуємо продукти і готуємо їх на середньому вогні ще 10 хвилин.
Апетитне гаряче блюдо з курячої печінки і картоплі готово. Діліть на порції і пригощайте близьких!
Куряча печінка Куряча печінка з картоплею Куряча печінка з цибулею на сковороді