Субпродукти користуються особливою популярністю. Куряча печінка не тільки легкий і швидкий у приготуванні продукт, але і дуже корисний. Як посмажити її з цибулею, ви дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Куряча печінка – 0,5 кг
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – 5 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло соняшникове – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячої печінки з цибулею на сковороді? Курячу печінку добре промийте проточною водою, видаліть світлу плівку. Великі шматки розріжте навпіл.
Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.
На розігріту сковороду влийте соняшникову олію, обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Потім додайте на сковорідку печінка, обсмажте її з усіх сторін. Далі посоліть і приправте за смаком, накрийте кришкою і тушкуйте 5-7 хвилин.
Перевірте ступінь готовності страви: розріжте шматок печінки, він повинен бути м’яким з коричнево-рожевим відтінком. Гарнір для курячої печінки виберіть на свій смак.
Приємного апетиту!
Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді