Ніжне блюдо для домашнього обіду – куряча печінка з грибами та вершками. Подавайте разом з гарніром. Кулінарна ідея порадує смаком і поживністю. На приготування не піде багато часу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Гриби – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вершки – 150 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати курячу печінку з вершками і грибами? Курячу печінку занурюємо в глибоку тарілку і заливаємо її холодною водою. Вимочуємо 5 хвилин, промиваємо і дрібно нарізаємо.
Обсмажуємо шматочки підготовленої печінки в сковороді з рослинним маслом.
Окремо обсмажуємо подрібнену цибулю з промитими грибами. Готуємо продукти до м’якості.
З’єднуємо субпродукти з цибулею і грибами, солимо їх і посипаємо спеціями. Тушкуємо 10-15 хвилин.
Заливаємо блюдо вершками, доводимо вміст до кипіння і знімаємо з плити. Готово, можна подавати до столу!
Куряча печінка Куряча печінка в вершках на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею і грибами Куряча печінка з цибулею на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді