Оригінальний спосіб приготувати курячу печінку для домашнього обіду – з додаванням яєць, цибулі та моркви. Страва порадує яскравим смаком і різноманітить ваше повсякденне меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати курячу печінку з яйцями, цибулею та морквою. Курячу печінку промиваємо і ділимо на шматочки. Після ретельно обсипаємо їх борошном.
Викладаємо субпродукти в борошні в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю.
Натираємо моркву і подрібнюємо цибулю. Викладаємо овочі до печінки. Солимо, розмішуємо і смажимо ще 5 хвилин.
В глибоку тарілку розбиваємо курячі яйця. До них додаємо спеції і сметану.
Ретельно збиваємо яєчну суміш і вливаємо її до продуктів. Накриваємо вміст кришкою і готуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
Вимикаємо плиту, даємо страві трохи охолонути і ділимо його на порції. Готово, можна подавати до столу!
Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею та морквою на сковороді Куряча печінка на сковороді Тушкована куряча печінка на сковороді