Для домашнього обіду або вечері можна приготувати ніжну курячу печінку. Простий рецепт порадує своїм швидким приготуванням. Поживне гаряче блюдо з’явиться на вашому столі за лічені хвилини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 40 гр.
- Сіль – за смаком
- Кінза – 0.33 ч. л.
- Чебрець свіжий – 0.33 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лавровий лист – 3 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку в борошні з цибулею на сковороді просто! Підготуємо печінка, цибуля і спеції.
Очищену головку цибулі розбираємо на дрібні кубики.
Прогріваємо сковороду і вливаємо в неї рослинне масло. Сюди викладаємо цибулю і смажимо його до легкого рум’янцю.
Слідом кладемо промиту і розрізану на невеликі шматки курячу печінку. Продовжуємо смажити ще 5-7 хвилин.
Далі всипаємо борошно, сіль і додаємо спеції. Перемішуємо блюдо, зменшуємо вогонь і чекаємо готовності. Приблизно 10 хвилин.
Поживна куряча печінку в борошні з цибулею готова. Подавайте разом з гарніром!
Куряча печінка Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді