Куряча грудка в медово-гірчичному соусі – це класика з французькими коренями. Вона гостро-солодкуватим смаком подобається жінкам, та й чоловіки не відмовляться від такої страви. Грудку маринуємо шматочками в цьому соусі і запікаємо в духовці, запанировав в сухарях.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Мед – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 0.5 склянки
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі грудки в медово-гірчичному соусі. Курячу грудку промийте під проточною водою, обсушити паперовим рушником і наріжте поперек волокон на шматочки товщиною до 1 див.
В окремий посуд покладіть зазначене у рецепті з розрахунку на 1 грудку кількість меду, гірчиці і майонезу. Потім насипте за своїм смаком сіль і будь-які спеції. Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.
Шматочки грудки перекладіть в приготований пряний соус, перемішайте і залиште на 0,5 години для маринування.
В окрему глибоку миску насипте панірувальні сухарі. Шматочки замаринованной грудки добре обваляйте в паніровці.
розігрійте Духовку до 220°С. Будь-яку форму для запікання намажте невеликою кількістю рослинного масла і викладіть в неї підготовлені шматочки грудки. Запікайте грудку в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
Куряча грудка в медово-гірчичному соусі і паніровці готова. Можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-гірчичному соусі