Апетитна курочка в ароматному медово-гірчичному соусі найкраще виходить, якщо запекти її в духовці. Ніжне, м’яке м’ясо і рум’яна кірочка порадує ваших домочадців. Дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі ніжки – 10 шт.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати курку в медово-гірчичному соусі в духовці? Курячі гомілки промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників.

З’єднуємо мед, гірчицю, соєвий соус, чорний мелений перець і сіль.

Натираємо кожен шматочок курки приготовленим маринадом і залишаємо на 1 годину просочитися.

Змащуємо деко олією і викладаємо курку.

Запікаємо при 180 градусах протягом 45 хв., не забуваємо перевертати, щоб гомілки добре пропеклися і вийшли з рум’яною скоринкою.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-гірчичному соусі Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці