Куряче м’ясо смачне і легке в приготуванні. Спробуйте чудові соковиті стегна в медово-соєвому соусі. З гарніром або без ця страва завжди буде актуально до обіду або вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче стегно – 0,8 – 1 кг
  • Морква – 60 гр.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 70 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Мед – 20 мл
  • Томатна паста – 30 мл
  • Крохмаль картопляний – 30 гр.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Готувати курячі стегна в медово-соєвому соусі легко! Курячі стегна помийте і обсушіть паперовими рушниками. Відміряйте всі необхідні інгредієнти.

Стегна обсмажте на рослинному маслі на сковороді. На кожну сторону у вас піде по 7-8 хвилин.

Моркву очистіть, помийте, наріжте кружечками і додати до курки.

З лука зніміть лушпиння, дрібно наріжте його і додайте на сковороду. Потім влийте 500 мілілітрів води.

Додайте сіль і чорний перець за смаком, тушкуйте стегна під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.

Змішайте мед, соєвий соус, томатну пасту і крохмаль. У вас повинна вийти однорідна маса без грудочок.

Додайте соус в сковороду до курячих стегон, тушкуйте 10 хвилин, потім додайте подрібнений часник.

Курячі стегна в медово-соєвому соусі готові, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі на сковороді