Куряче м’ясо смачне і легке в приготуванні. Спробуйте чудові соковиті стегна в медово-соєвому соусі. З гарніром або без ця страва завжди буде актуально до обіду або вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче стегно – 0,8 – 1 кг
- Морква – 60 гр.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 70 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соєвий соус – 50 мл
- Мед – 20 мл
- Томатна паста – 30 мл
- Крохмаль картопляний – 30 гр.
- Часник – 2 зуб.
Процес приготування:
Готувати курячі стегна в медово-соєвому соусі легко! Курячі стегна помийте і обсушіть паперовими рушниками. Відміряйте всі необхідні інгредієнти.
Стегна обсмажте на рослинному маслі на сковороді. На кожну сторону у вас піде по 7-8 хвилин.
Моркву очистіть, помийте, наріжте кружечками і додати до курки.
З лука зніміть лушпиння, дрібно наріжте його і додайте на сковороду. Потім влийте 500 мілілітрів води.
Додайте сіль і чорний перець за смаком, тушкуйте стегна під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
Змішайте мед, соєвий соус, томатну пасту і крохмаль. У вас повинна вийти однорідна маса без грудочок.
Додайте соус в сковороду до курячих стегон, тушкуйте 10 хвилин, потім додайте подрібнений часник.
Курячі стегна в медово-соєвому соусі готові, можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі на сковороді