Курячі відбивні на сковороді – відмінний швидкий варіант для домашнього обіду або вечері. М’ясо, приготоване за цим рецептом, соковите і смачне. Крім того, відбивні готуються дуже просто, що, природно, оцінить будь-яка господиня..
Інгредієнти: на 3 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Готувати курячі відбивні на сковороді просто! Курячу грудку помити, просушити на паперовому рушнику.
М’ясо порізати на шматочки товщиною близько 1 см, відбити. За смаком посолити грудку, посипати приправою.
Курячі відбивні смажити на сковороді на рослинному маслі по 5 хвилин з кожного боку (нагрівання повинен бути невеликою).
Курячі відбивні відмінно поєднуються з пюре або кашами в якості гарніру.
Крім того, їх можна подавати і просто з салатом. Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні на сковороді