Курячі відбивні на сковороді – відмінний швидкий варіант для домашнього обіду або вечері. М’ясо, приготоване за цим рецептом, соковите і смачне. Крім того, відбивні готуються дуже просто, що, природно, оцінить будь-яка господиня..


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Готувати курячі відбивні на сковороді просто! Курячу грудку помити, просушити на паперовому рушнику.

М’ясо порізати на шматочки товщиною близько 1 см, відбити. За смаком посолити грудку, посипати приправою.

Курячі відбивні смажити на сковороді на рослинному маслі по 5 хвилин з кожного боку (нагрівання повинен бути невеликою).

Курячі відбивні відмінно поєднуються з пюре або кашами в якості гарніру.

Крім того, їх можна подавати і просто з салатом. Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе на сковороді Курячі відбивні на сковороді