Приготувати курячі відбивні в домашніх умовах дуже просто. Якщо до них додати різні спеції і твердий сир, то в підсумку виходить соковите і ароматне блюдо. Свіже м’ясо і правильно приготований кляр – це головні правила, дотримання яких дозволить насолоджуватися смачними і хрусткими відбивними.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні з сиром? Куряче філе промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Потім нарізаємо на шматочки, відбиваємо, після цього перчимо і солимо м’ясо.
Твердий сир натираємо на крупній тертці і поки залишаємо осторонь.
Приготуємо тісто. У зручній ємності необхідно змішати яйця, майонез, щіпку солі, перець та кріп. Сюди ж додаємо борошно пшеничне та всі інгредієнти перемішуємо. Тісто по консистенції нагадуватиме рідке тісто.
Всі підготовлені компоненти. Приступаємо до обжарке відбивних. Шматочок м’яса з однієї сторони опускаємо в клярі (можна скористатися звичайною ложкою і з її допомогою обмазати м’ясо в клярі).
В сковороду вливаємо олію. Коли вона розігріється, відправляємо смажитися м’ясо.
Наступний крок – невелика кількість тертого сиру викладаємо на кожну відбивну, потім за допомогою ложки наливаємо поверх сиру кляр.
Обсмажуємо блюдо на двох сторін до повної готовності. Подаємо готові відбивні з сиром в гарячому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе в сирному клярі Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні в клярі на сковороді Курячі відбивні на сковороді