Прекрасна закуска, для приготування якої не потрібно багато часу. Така квашена капуста виходить не тільки смачною, але ще і володіє красивим зовнішнім виглядом і точно прикрасить будь-яке застілля.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста білокачанна – 1 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Вода – 1 л
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Сіль – 1 ст.
- Масло рослинне – 100 гр.
- Оцет столовий 9% – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати квашену капусту з буряком в банку на 3 літри з розсолом? Капусту нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо окропом на 5 хвилин.
Буряк, часник і моркву також нарізаємо.
Зливаємо воду з капусти і викладаємо овочі в банку шарами. Додаємо у воду цукор, сіль, масло і оцет і відправляємо розсіл на вогонь до закипання.
Заливаємо готовим гарячим розсолом овочі в банку.
Залишаємо капусту на дві доби. Приємного апетиту!
Новости