Прекрасна закуска, для приготування якої не потрібно багато часу. Така квашена капуста виходить не тільки смачною, але ще і володіє красивим зовнішнім виглядом і точно прикрасить будь-яке застілля.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста білокачанна – 1 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Вода – 1 л
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Сіль – 1 ст.
  • Масло рослинне – 100 гр.
  • Оцет столовий 9% – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати квашену капусту з буряком в банку на 3 літри з розсолом? Капусту нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо окропом на 5 хвилин.

Буряк, часник і моркву також нарізаємо.

Зливаємо воду з капусти і викладаємо овочі в банку шарами. Додаємо у воду цукор, сіль, масло і оцет і відправляємо розсіл на вогонь до закипання.

Заливаємо готовим гарячим розсолом овочі в банку.

Залишаємо капусту на дві доби. Приємного апетиту!

Новости