Готування лагмана в казані дозволить зберегти всі ароматні властивості інгредієнтів. А додавання соковитої свинини зробить його ще більш наваристим і поживним. Спробуйте простий і цікавий рецепт!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 500 гр.
- Свинячий жир – 70 гр.
- Локшина для лагмана – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Готувати лагман в казані на плиті з свинини легко! Шматочки жиру дрібно нарізаємо і розігріваємо в казані на плиті.
Ріпчасту цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями. Відправляємо в свинячий жир.
Невеликими кубиками розбираємо свинину і також кладемо в казан. Обсмажуємо 10 хвилин.
Нарізаємо помідори і болгарський перець, додаємо їх до решти інгредієнтів.
Вливаємо в казан дві склянки води і занурюємо туди столову ложку томатної пасти. Розмішуємо і тушкуємо близько 30 хвилин.
Подрібнюємо капусту і часник. Викладаємо овочі на блюдо разом з сіллю і зірою. Тушкуємо ще 10 хвилин на повільному вогні.
Окремо відварюємо локшину в киплячій підсоленій воді.
В порційних тарілках розмішуємо готове гаряче блюдо з локшиною і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман з свинини Лагман з свинини в казані Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини класичний Лагман класичний