Готування лагмана в казані дозволить зберегти всі ароматні властивості інгредієнтів. А додавання соковитої свинини зробить його ще більш наваристим і поживним. Спробуйте простий і цікавий рецепт!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Свинина – 500 гр.
  • Свинячий жир – 70 гр.
  • Локшина для лагмана – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Готувати лагман в казані на плиті з свинини легко! Шматочки жиру дрібно нарізаємо і розігріваємо в казані на плиті.

Ріпчасту цибулю чистимо від луски і ріжемо півкільцями. Відправляємо в свинячий жир.

Невеликими кубиками розбираємо свинину і також кладемо в казан. Обсмажуємо 10 хвилин.

Нарізаємо помідори і болгарський перець, додаємо їх до решти інгредієнтів.

Вливаємо в казан дві склянки води і занурюємо туди столову ложку томатної пасти. Розмішуємо і тушкуємо близько 30 хвилин.

Подрібнюємо капусту і часник. Викладаємо овочі на блюдо разом з сіллю і зірою. Тушкуємо ще 10 хвилин на повільному вогні.

Окремо відварюємо локшину в киплячій підсоленій воді.

В порційних тарілках розмішуємо готове гаряче блюдо з локшиною і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман з свинини Лагман з свинини в казані Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини класичний Лагман класичний