Лагман з свинини з класичного домашнім рецептом вимагає уваги і послідовності. Але незважаючи на це, процес приготування здасться вам цікавим та вартим такої вишуканої страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Томатна паста – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Для локшини: –
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Готувати класичний лагман з свинини з локшиною в домашніх умовах просто! Просіваємо борошно в глибоку тарілку.

Сюди ж додаємо сіль, розбиваємо яйце і вливаємо воду.

Вимішуємо руками тісто.

Коли отримаємо щільний і гладкий ком, розрізаємо його на невеликі шматочки.

Вирізаємо з тіста тонкі довгасті смуги і витягуємо їх руками в форму локшини. Даємо продукту підсохнути.

В цей час приступимо до нарізки овочів. Цибулю, перець, моркву і помідори ріжемо невеликими кубиками.
Зубчики часнику подрібнюємо.

На частини поділяємо свинину і обсмажуємо її в казані з олією до появи яскравого рум’янцю.

Після додаємо до м’яса цибулю.

Заливаємо вміст казана водою, додаємо сіль, спеції і тушкуємо на слабкому вогні 30 хвилин.

Викладаємо в блюдо всі овочі і томатну пасту. Розмішуємо і продовжуємо готувати ще 10-15 хвилин.

Підсохлу домашню локшину саме час відправити у киплячу воду до готовності.

Після чого подаємо лагман разом з локшиною в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Лагман з свинини Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки