Апетитний лагман з свинини з картоплею не складно приготувати в мультиварці. З стравою справляться навіть новачки! Порадуйте близьких ситним і ароматним обідом або вечерею.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Готувати лагман з свинини з картоплею в мультиварці легко! Спочатку підготуємо овочі для страви. Картопля, помідори і перець нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю і часник подрібнюємо, а морква з редисом натираємо на крупній тертці. Можна також використовувати овочерізку.

Свинину нарізаємо на невеликі рівні шматочки і обсмажуємо до готовності в чашу мультиварки на рослинному маслі. Для цього включаємо режим «смаження». Відразу ж додаємо в м’ясо сіль і спеції.

Слідом відправляємо всі підготовлені овочі. Розмішуємо вміст і смажимо не менше 5 хвилин.

Заливаємо продукти 1-2 склянками води. Регулюємо за смаком сіль і закриваємо кришкою. Ставимо каструлю на режим «гасіння». Готуємо 1 годину.

Окремо відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Зверху викладаємо заготовку з мультиварки. Лагман можна подавати до столу!

Лагман в мультиварці Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини з локшиною і картоплею