Апетитний і наваристий лагман з баранини придбає особливий смак і аромат з додаванням баклажана. Здивуйте оригінальним ситним блюдом ваших домашніх або гостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баранина – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Баклажан – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Для локшини: –
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт лагмана з баранини з баклажанами простий у приготуванні! Спочатку займемося приготуванням локшини для лагмана. Замішуємо Руками щільне і гладке тісто з яйця, борошна, води, солі і рослинної олії.

Далі тісто слід тонко розкачати і нарізати довгими тонкими смужками. Зручно для цього використовувати пристрій для приготування макаронів. Даємо домашньому продукту трохи підсохнути.

Тепер нарізаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі в казані на олії кілька хвилин.

баранину Дрібно нарізаємо і кладемо її до овочевої піджарки. Готуємо на повільному вогні 10 хвилин.

Нарізаємо залишилися овочі: баклажани, помідори і перці. Додаємо їх в казан разом з сіллю і спеціями, заливаємо вміст водою і залишаємо на слабкому вогні до повної готовності баранини.

наприкінці готування в кипляче блюдо опускаємо локшину, акуратно розмішуємо і варимо до розм’якшення. Після чого прибираємо з вогню.

Розкладаємо готову страву по тарілках, доповнюємо зеленню за смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з баранини Лагман з баранини в казані Лагман з баранини класичний Лагман класичний