Апетитний і наваристий лагман з баранини придбає особливий смак і аромат з додаванням баклажана. Здивуйте оригінальним ситним блюдом ваших домашніх або гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баранина – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Баклажан – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – 60 мл
- Для локшини: –
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Вода – 100 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт лагмана з баранини з баклажанами простий у приготуванні! Спочатку займемося приготуванням локшини для лагмана. Замішуємо Руками щільне і гладке тісто з яйця, борошна, води, солі і рослинної олії.
Далі тісто слід тонко розкачати і нарізати довгими тонкими смужками. Зручно для цього використовувати пристрій для приготування макаронів. Даємо домашньому продукту трохи підсохнути.
Тепер нарізаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі в казані на олії кілька хвилин.
баранину Дрібно нарізаємо і кладемо її до овочевої піджарки. Готуємо на повільному вогні 10 хвилин.
Нарізаємо залишилися овочі: баклажани, помідори і перці. Додаємо їх в казан разом з сіллю і спеціями, заливаємо вміст водою і залишаємо на слабкому вогні до повної готовності баранини.
наприкінці готування в кипляче блюдо опускаємо локшину, акуратно розмішуємо і варимо до розм’якшення. Після чого прибираємо з вогню.
Розкладаємо готову страву по тарілках, доповнюємо зеленню за смаком і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з баранини Лагман з баранини в казані Лагман з баранини класичний Лагман класичний