Страва з цікавою назвою лагман являє собою локшину з густою підливкою з м’яса і овочів. Зазвичай використовують баранину, але у якості альтернативного варіанту допускається свинина.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Локшина рисова – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля порей – 30 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 150 гр.
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Вода – 1,5 л
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати лагман з свинини в каструлі легко! М’ясо і овочі помийте. Моркву, цибулю і перець наріжте кубиками, обсмажте на рослинному маслі протягом 2-3 хвилин.

Свинину наріжте кубиками і додайте на сковороду до овочів. Посоліть і приправте за смаком, смажте 5 хвилин. Потім додайте цибулю-порей і тушкуйте ще 2 хвилини.

Далі додайте томатну пасту і склянку води, перемішайте і кип’ятіть вміст сковороди 5-7 хвилин.

Картопля очистіть і наріжте кубиками. Перекладіть В каструлю засмажку з сковороди і картоплю.

В каструлю додайте воду, самостійно регулюючи густоту страви. Посоліть, приправте за смаком і тушкуйте на повільному вогні 25-30 хвилин.

Окремо відваріть локшину по інструкції, зазначеної на упаковці. Розкладіть локшину по мисках і додайте до неї підливку з м’ясом і овочами. Посипте блюдо рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини класичний Лагман класичний