Лагман з м’якою і соковитою свининою виходить ароматним і апетитним. Блюдо легко готується в домашніх умовах. Його можна подавати до обіду і вечері, доповнивши зеленню або свіжими овочами за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Помідори консервовані – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Редька чорна – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Як приготувати лагман з свинини в домашніх умовах? Розморожуємо свинину і нарізаємо її на невеликі шматочки.

Вливаємо олію в казан або каструлю з товстим дном. Сюди ж викладаємо м’ясо і смажимо його до золотистої скоринки.

Тонко нарізаємо цибулю і болгарські перці.

Викладаємо овочі до м’яса, розмішуємо і продовжуємо готування на повільному вогні.

Додаємо томати у власному соку, сіль, спеції і вливаємо склянку води. Кип’ятимо вміст і варимо ще 40 хвилин.

Окремо відварюємо локшину в киплячій підсоленій воді.

наприкінці готування подрібнюємо часник і додаємо його в каструлю з м’ясом і овочами для аромату.

З’єднуємо локшину з основною заготівлею і подаємо до столу. Лагман з яловичиною в домашніх умовах готовий!

Лагман Лагман в казані Лагман з свинини в казані Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини класичний Лагман по-узбецьки