Мультиварка Редмонд підходить для приготування багатьох домашніх страв, у тому числі і для лагмана. Приготуйте східний кулінарний шедевр з яловичини, порадуйте близьких поживним і оригінальним стравою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Локшина для лагмана – 350 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати лагман з яловичини в мультиварці Редмонд? Яловичину промиваємо під водою і ріжемо на невеликі шматочки.

Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця.

Чистимо моркву і нарізаємо її соломкою.

Очищений картопля поділяємо на невеликі кубики.

Витягуємо з болгарського перцю насіння і ріжемо овоч на невеликі шматочки.

Подрібнюємо помідори будь-яким зручним способом.

В чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо яловичину з ріпчастою цибулею. Заливаємо вміст двома склянками води і встановлюємо режим «гасіння» на 1год.

Після приготування м’яса, додаємо до нього інші овочі, сіль і спеції. Готуємо на цьому ж режимі ще 40-60 хвилин. Часник і гострий чилі кладемо в самому кінці приготування для аромату.

Окремо відварюємо локшину. Воду можна підсолити за смаком.

Далі з’єднуємо обидві заготовки в одну тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Лагман з яловичини в мультиварці готовий!

Лагман з картоплею Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з локшиною і картоплею Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман класичний