Мультиварка Редмонд підходить для приготування багатьох домашніх страв, у тому числі і для лагмана. Приготуйте східний кулінарний шедевр з яловичини, порадуйте близьких поживним і оригінальним стравою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 700 гр.
- Локшина для лагмана – 350 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Морква – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати лагман з яловичини в мультиварці Редмонд? Яловичину промиваємо під водою і ріжемо на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця.
Чистимо моркву і нарізаємо її соломкою.
Очищений картопля поділяємо на невеликі кубики.
Витягуємо з болгарського перцю насіння і ріжемо овоч на невеликі шматочки.
Подрібнюємо помідори будь-яким зручним способом.
В чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо яловичину з ріпчастою цибулею. Заливаємо вміст двома склянками води і встановлюємо режим «гасіння» на 1год.
Після приготування м’яса, додаємо до нього інші овочі, сіль і спеції. Готуємо на цьому ж режимі ще 40-60 хвилин. Часник і гострий чилі кладемо в самому кінці приготування для аромату.
Окремо відварюємо локшину. Воду можна підсолити за смаком.
Далі з’єднуємо обидві заготовки в одну тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Лагман з яловичини в мультиварці готовий!
Лагман з картоплею Лагман з яловичини Лагман з яловичини з локшиною Лагман з яловичини з локшиною і картоплею Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман класичний