Лагман зі свинини по-узбецьки можна приготувати і без яловичини. Ніжне і м’яке м’ясо більш просте в приготуванні, що значно прискорить кулінарний процес. Спробуйте традиційний рецепт для вашого особливого обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для готування лагмана зі свинини по-узбецьки? Свинину ріжемо на середні за розміром шматочки.

Далі чистимо моркву і крупно нарізаємо її.

Так само чинимо з картоплею.

Кладемо картоплю в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися.

У блендері подрібнюємо помідори до утворення рідкого пюре.

Далі нарізаємо цибулю.

М’ясо обсмажуємо на олії до рум’янцю. Приблизно 5-10 хвилин.

Додаємо цибулю і продовжуємо готування до його прозорості.

Тепер викладаємо і моркву.

Розмішуємо блюдо, додаємо сіль і спеції. Тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин.

вже відвареної картоплі закидаємо локшину для лагмана і чекаємо її готовності.

В кінці закидаємо в каструлю піджарку з м’яса і овочів.

Виливаємо пюре їх помідорів і розмішуємо вміст. Знімаємо з плити.

Узбецький лагман готовий! Розкладайте по тарілках і подавайте до столу. За бажанням, страву можна доповнити зеленню і свіжими овочами.

Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман по-узбецьки