Лагман зі свинини по-узбецьки можна приготувати і без яловичини. Ніжне і м’яке м’ясо більш просте в приготуванні, що значно прискорить кулінарний процес. Спробуйте традиційний рецепт для вашого особливого обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина для лагмана – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для готування лагмана зі свинини по-узбецьки? Свинину ріжемо на середні за розміром шматочки.
Далі чистимо моркву і крупно нарізаємо її.
Так само чинимо з картоплею.
Кладемо картоплю в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися.
У блендері подрібнюємо помідори до утворення рідкого пюре.
Далі нарізаємо цибулю.
М’ясо обсмажуємо на олії до рум’янцю. Приблизно 5-10 хвилин.
Додаємо цибулю і продовжуємо готування до його прозорості.
Тепер викладаємо і моркву.
Розмішуємо блюдо, додаємо сіль і спеції. Тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин.
вже відвареної картоплі закидаємо локшину для лагмана і чекаємо її готовності.
В кінці закидаємо в каструлю піджарку з м’яса і овочів.
Виливаємо пюре їх помідорів і розмішуємо вміст. Знімаємо з плити.
Узбецький лагман готовий! Розкладайте по тарілках і подавайте до столу. За бажанням, страву можна доповнити зеленню і свіжими овочами.
Лагман з картоплею Лагман з свинини Лагман з свинини в казані Лагман з свинини в каструлі Лагман з свинини з локшиною Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман по-узбецьки