Апетитну лазанью можна приготувати навіть без духовки. Страва вийде не менш смачним, а часу ви витратите набагато менше. Ідеальний варіант для швидкого і ситної вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фарш м’ясний – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Листи лазаньї – 200 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сир Моцарелла – 80 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати лазанью без духовки, подрібнюємо цибулю. Викладаємо його на розігріту сковороду разом з сирим фаршем.
Солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнені зубчики часнику.
Розламуємо листи для лазаньї на невеликі шматочки і викладаємо на фарш з цибулею.
Помідор очищаємо від шкірки, подрібнюємо і кладемо на листи.
Вливаємо томатний соус.
За смаком посипаємо сіллю і перцем.
Перемішуємо вміст сковороди, заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 15 хвилин.
Знімаємо кришку. Посипаємо блюдо перетертим сиром.
Перемішуємо лазанью. Сир має розплавитися.
Зверху викладаємо моцарелу і тримаємо на плиті ще 3-4 хвилини.
Лазанья готова. Можна подавати до столу!
класична Лазанья Лазанья Лазанья італійська Лазіння на сковороді