Апетитну лазанью можна приготувати навіть без духовки. Страва вийде не менш смачним, а часу ви витратите набагато менше. Ідеальний варіант для швидкого і ситної вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Листи лазаньї – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сир Моцарелла – 80 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати лазанью без духовки, подрібнюємо цибулю. Викладаємо його на розігріту сковороду разом з сирим фаршем.

Солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо до готовності. Додаємо подрібнені зубчики часнику.

Розламуємо листи для лазаньї на невеликі шматочки і викладаємо на фарш з цибулею.

Помідор очищаємо від шкірки, подрібнюємо і кладемо на листи.

Вливаємо томатний соус.

За смаком посипаємо сіллю і перцем.

Перемішуємо вміст сковороди, заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 15 хвилин.

Знімаємо кришку. Посипаємо блюдо перетертим сиром.

Перемішуємо лазанью. Сир має розплавитися.

Зверху викладаємо моцарелу і тримаємо на плиті ще 3-4 хвилини.

Лазанья готова. Можна подавати до столу!

класична Лазанья Лазанья Лазанья італійська Лазіння на сковороді