Цей рецепт лазаньї прекрасно скрасить денний перекус або вечірній прийом їжі. Сам по собі рецепт дуже простий, лазанья з сиром готується швидко і не займає багато часу. Якщо хочеться порадувати себе вранці смачним сніданком, можна приготувати це блюдо ввечері, так як воно потребує запікання в духовці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листи лазаньї – 6 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сир – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування лазаньї з сиром. На самому початку включаємо прогріватися духовку, встановивши температурний режим в 180 градусів. Для зручності візьміть велику ємність. Перекладаємо в неї сир, вбиваємо курячі яйця, приправляємо дрібкою солі і перемішуємо.
Далі подрібнюємо на крупній тертці твердий сир.
Змащуємо рослинним маслом форму для випічки. Після цього викладаємо два листи для лазаньї на дно підготовленої форми. Розділіть сирну начинку і тертий сир на три частини. Покриваємо листи для лазаньї третин частиною сиру.
Після цього посипаємо сирну начинку тертим сиром (100 г). Щоб лазанья добре просочилася і вийшла соковитою, полийте начинку молоком (100 мл). Зробіть наступні два шари аналогічно першому – листи для лазаньї, сир, сир і молоко.
Відправляємо запікатися лазанью на 30 хвилин у розігріту духовку. По готовності дайте страві охолонути приблизно 10 хвилин, потім можна нарізати на порційні шматочки і подавати до столу. При подачі за бажанням можна прикрасити лазанью свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!
Лазанья Лазанья без соусу Бешамель