Ледачі відбивні – чому така назва? Все дуже просто – м’ясо не треба відбивати, а всього лише нарізати на дрібні кубики. Додаємо улюблені спеції, трохи майонезу і крохмалю, обсмажуємо і приголомшливі відбивні у вас на столі!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль картопляний – 1 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Болгарський перець солодкий – 0.25 ч. л.
  • Каррі – 1 щіпка
  • Масло рослинне – 4 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування ледачих відбивних з курячого філе. Куряче філе промиваємо під проточною водою, трохи обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо дрібними кубиками. Щоб філе було зручніше нарізувати – покладіть його в морозилку. Воно трохи замерзне, і буде відмінно шинковаться на кубики.

Нарізане філе кладемо в миску, додаємо яйце, майонез, крохмаль і спеції. Все добре перемішуємо ложкою і ставимо в холодильник на годину. М’ясо добре промаринується, і відбивні виходять дуже смачними.

ставимо Сковороду на вогонь, розігріваємо і додаємо рослинне масло. Викладаємо нашу масу в гарячу сковороду по одній столовій ложці. Смажимо відбивні з обох боків до рум’яної скоринки. Довго смажити відбивні не варто, щоб вони не вийшли сухими.

Гарячі відбивні знімаємо зі сковороди на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

Готові теплі відбивні подаємо на стіл зі свіжим салатом або вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Другі страви на кожен день Ліниві голубці Ліниві голубці без рису Ліниві голубці на сковороді