Всім відомо, що приготувати паску – завдання непросте, однак як же не хочеться відмовляти собі та своїй родині в цьому гастрономічному задоволенні через складність приготування цієї випічки. Пропонуємо легкий рецепт паски пасхального, з ним святкова випічка вийде у вас досить швидко і легко.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Масло вершкове – 6 ст. л.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Яйце – 4 шт.
- Родзинки – 150 гр.
- Вода – 50 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Сухі дріжджі – 10 гр.
- Глазур – за смаком
Процес приготування:
Готувати легкий рецепт паски просто! Готуємо необхідні для паски інгредієнти. Родзинки замочити ненадовго в гарячій воді, потім воду злити. У глибокій ємності змішати яйця, сіль, цукор і ванілін, заважати до розчинення цукру. Влити до суміші воду і розтоплене на водяній бані вершкове масло, перемішати. Невеликими порціями ввести в тісто борошно, всипати дріжджі, ретельно все перемішати.
В тісто додати підготовлений родзинки, перемішати. Накрити миску з тестом кухонним рушником і залишити в теплому місці до збільшення об’єму тіста.
Коли тісто підніметься перекласти його в змащену вершковим маслом форму для випікання. Випікати паску великодній півгодини в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Для глазурі збити 1 яєчний білок з 125 г цукрової пудри. Готова паска великодній по легкому рецептом прикрасити вийшла глазур’ю. Приємного апетиту!
Великодні паски на вершковому маслі паска з родзинками класичний Паски з начинкою великодні паски з родзинками Паски на Великдень Повітряні великодні паски