Блюдо, яке знайоме кожному з самого раннього дитинства – це сирні кульки з різноманітною ягідною начинкою всередині. У цьому рецепті, я пропоную вам приготувати дуже швидкі і смачні вареники з «вишенькою» всередині.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Сир – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вишня – 1 склянка

Процес приготування:

Готувати ліниві вареники з сиру з вишнею легко! Вишню гарненько промиваємо під струменем води, видаляємо хвостики і дістаємо всі кісточки.

В сир будь-якої жирності вбиваємо одне яйце і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

У цю масу додаємо цукровий пісок і знову заважаємо до рівномірного розподілу солодких кристалів.

Акуратно і не поспішаючи починаємо додавати пшеничне борошно.

вимішуємо Руками ніжне тісто.

Формуємо довгу ковбаску товщиною приблизно 2,5-3 сантиметри і ділимо на однакові шматочки. З цієї кількості тесту виходить близько 10-12 штук.

Кожен шматочок трохи придавлюємо і в центр викладаємо по декілька ягід.

Змочуючи пальці у воді, защипуємо краю і формуємо кульки.

Опускаємо вареники в киплячу підсолену воду і варимо на середньому вогні до тих пір, поки всі кульки не спливуть на поверхню.

З киплячої води дістаємо сирно-ягідне ласощі з допомогою шумівки.

Подаємо до столу не остиглими, полив зверху сметаною і прикрасивши свіжими ягодами. Приємного апетиту!

Вареники з замороженої вишнею Ледачі вареники з вишнею Ледачі вареники з сиру Ліниві вареники із сиру з борошном Тісто для вареників Тісто для вареників з сиром Тісто для вареників на воді Тісто на воді для вареників з сиром