Круасани з шоколадом і бананом – приголомшливе ласощі, яке легко зробити вдома. Побалуйте своїх рідних ароматним французьким десертом, приготованим своїми руками!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
- Банан – 2 шт.
- Шоколад – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 20 мл
- Масло вершкове – 20 мл
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Як приготувати листкові круасани з шоколадом і бананом? Шоколад ламаємо на шматочки. Відправляємо його в невелику каструлю або турку і розтоплюємо на водяній бані.
Банани розтираємо в пюре виделкою або ж можна використовувати блендер.
Змішуємо шоколад і банани. Начинка для круасан готово.
Тепер розкотимо листкове тісто в прямокутник і разрежем його на рівні трикутники з широкою основою.
Викладаємо 1 ч. л. з гіркою начинку і звертаємо тісто в рулетик, відтягуючи вузький край тесту.
Змащуємо деко олією і викладаємо крассаны. Верх промазуємо яйцем, щоб зробити їх рум’яними. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хв. при 190 градусах.
Приємного апетиту!
Круасани