Круасани з шоколадом і бананом – приголомшливе ласощі, яке легко зробити вдома. Побалуйте своїх рідних ароматним французьким десертом, приготованим своїми руками!


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 450 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Шоколад – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 20 мл
  • Масло вершкове – 20 мл
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як приготувати листкові круасани з шоколадом і бананом? Шоколад ламаємо на шматочки. Відправляємо його в невелику каструлю або турку і розтоплюємо на водяній бані.

Банани розтираємо в пюре виделкою або ж можна використовувати блендер.

Змішуємо шоколад і банани. Начинка для круасан готово.

Тепер розкотимо листкове тісто в прямокутник і разрежем його на рівні трикутники з широкою основою.

Викладаємо 1 ч. л. з гіркою начинку і звертаємо тісто в рулетик, відтягуючи вузький край тесту.

Змащуємо деко олією і викладаємо крассаны. Верх промазуємо яйцем, щоб зробити їх рум’яними. Випікаємо в розігрітій духовці 15-20 хв. при 190 градусах.

Приємного апетиту!

Круасани