Лисички у вершковому соусі – апетитний і ніжний варіант для вашого обіду. Гриби ідеально поєднуються з картоплею, іншими овочами, кашами. Ситне гаряче блюдо не обтяжить вас процесом приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лисички свіжі – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати лисички у вершковому соусі легко! Лисички ретельно промиваємо. Великі гриби розрізаємо на половинки. Після чого ошпарюємо їх крутим окропом і даємо обсохнути.
Обсмажуємо гриби на сковороді на рослинному маслі до напівготовності.
Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Відправляємо цибулю в сковороду і обсмажуємо разом з лисичками до золотистого кольору. На цьому етапі страву слід посолити.
Продовжуємо тушкувати продукти. Додаємо необхідні спеції і не забуваємо періодично помішувати.
Вливаємо вершки і тушкуємо ще 15 хвилин. Після чого знімаємо з вогню.
Розкладаємо лисички у вершковому соусі по тарілках. Приємного апетиту!
Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти