Соковиті, в міру солодкі, з неповторним смаком і ароматом лисички улюблені у багатьох сім’ях. Однак не всі господині готові витрачати величезну кількість часу на заготівлю цих грибів. В такому випадку використовуйте для приготування мультиварку. З нею ви отримаєте відмінні лисички швидко і просто!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лисички мариновані – 700 гр.
- Яловичина – 500 гр.
- Вода – 1 склянка
- Сметана – 100 мл
- Томатна паста – 50 мл
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт лисички в мультиварці простий у приготуванні! М’ясо помити, просушити на паперовому рушнику. Нарізати яловичину на невеликі шматочки. Посолити м’ясо за смаком, обваляти його в борошні.
В чашу мультиварки влити трохи олії. Викласти туди шматочки яловичини. Обсмажити м’ясо в режимі «Смаження» 10 хвилин.
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Морква помити, очистити і нарізати соломкою. Додати цибулю і моркву в чашу мультиварки до м’яса. Смажити в режимі «Смаження» 10 хвилин.
Лисички відправити у каструлю до решти інгредієнтів, все перемішати.
Слідом за грибами додати сметану і томатну пасту, ще раз розмішати. Влити воду, готувати в режимі «Гасіння» 90 хвилин.
Подавати готові лисички в мультиварці порційно, за бажанням прикрасивши січеною зеленню. Виходить дуже ароматно і соковито!
Новости