Соковиті, в міру солодкі, з неповторним смаком і ароматом лисички улюблені у багатьох сім’ях. Однак не всі господині готові витрачати величезну кількість часу на заготівлю цих грибів. В такому випадку використовуйте для приготування мультиварку. З нею ви отримаєте відмінні лисички швидко і просто!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лисички мариновані – 700 гр.
  • Яловичина – 500 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Сметана – 100 мл
  • Томатна паста – 50 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт лисички в мультиварці простий у приготуванні! М’ясо помити, просушити на паперовому рушнику. Нарізати яловичину на невеликі шматочки. Посолити м’ясо за смаком, обваляти його в борошні.

В чашу мультиварки влити трохи олії. Викласти туди шматочки яловичини. Обсмажити м’ясо в режимі «Смаження» 10 хвилин.

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Морква помити, очистити і нарізати соломкою. Додати цибулю і моркву в чашу мультиварки до м’яса. Смажити в режимі «Смаження» 10 хвилин.

Лисички відправити у каструлю до решти інгредієнтів, все перемішати.

Слідом за грибами додати сметану і томатну пасту, ще раз розмішати. Влити воду, готувати в режимі «Гасіння» 90 хвилин.

Подавати готові лисички в мультиварці порційно, за бажанням прикрасивши січеною зеленню. Виходить дуже ароматно і соковито!

Новости