Соковите, апетитне, дуже ароматне блюдо з лисичок! Його просто приготувати, а з тарілок воно зникає в одну мить!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лисички свіжі – 500 гр.
  • Цибуля порей (біла частина) – 1 головка
  • Сметана – 150 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування лисички в сметані? Лисички почистити і промити. Порізати великі лисички на кілька частин.

Цибуля порей порізати і обсмажити на рослинному маслі протягом 5-7 хв

Додаємо до цибулі лисички і смажимо 15 хв. на невеликому вогні. Солимо й додаємо сметану за 5 хв. до готовності.

Приємного апетиту!

Лисички в сметані Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти