Соковите, апетитне, дуже ароматне блюдо з лисичок! Його просто приготувати, а з тарілок воно зникає в одну мить!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лисички свіжі – 500 гр.
- Цибуля порей (біла частина) – 1 головка
- Сметана – 150 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування лисички в сметані? Лисички почистити і промити. Порізати великі лисички на кілька частин.
Цибуля порей порізати і обсмажити на рослинному маслі протягом 5-7 хв
Додаємо до цибулі лисички і смажимо 15 хв. на невеликому вогні. Солимо й додаємо сметану за 5 хв. до готовності.
Приємного апетиту!
Лисички в сметані Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти