Лисички з овочами – смачний і перевірений рецепт смажених грибів. Легке, апетитне і ситне – це гарне блюдо для сімейного вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лисички свіжі – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний мелений – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за бажанням
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування лисичок з овочами. Лисички перебираємо від сміття і моєму. Кип’ятимо воду і відварюємо лисички 10 хв.
Потім зливаємо воду і нарізаємо лисички на шматочки.
Цибулю і моркву чистимо. Цибулину нарізаємо кубиками невеликого розміру, а моркву натираємо на крупній тертці.
Пасеруємо цибулю з морквою на розігрітому рослинному маслі, поки овочі не стануть м’якими і не зарум’яняться.
Перець миємо, розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння. Тепер перець ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо перець і лисички до цибулі з морквою, солимо і приправляємо. Перемішуємо і смажимо 10 хв. За кілька хвилин до готовності додаємо подрібнену зелень.
Приємного апетиту!
Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти