Лисички з овочами – смачний і перевірений рецепт смажених грибів. Легке, апетитне і ситне – це гарне блюдо для сімейного вечері.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лисички свіжі – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – 1 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за бажанням
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування лисичок з овочами. Лисички перебираємо від сміття і моєму. Кип’ятимо воду і відварюємо лисички 10 хв.

Потім зливаємо воду і нарізаємо лисички на шматочки.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулину нарізаємо кубиками невеликого розміру, а моркву натираємо на крупній тертці.

Пасеруємо цибулю з морквою на розігрітому рослинному маслі, поки овочі не стануть м’якими і не зарум’яняться.

Перець миємо, розрізаємо на половинки і вичищаємо насіння. Тепер перець ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо перець і лисички до цибулі з морквою, солимо і приправляємо. Перемішуємо і смажимо 10 хв. За кілька хвилин до готовності додаємо подрібнену зелень.

Приємного апетиту!

Лисички смажені з цибулею Смажені лисички Як готувати лисички - рецепти