Сухий спосіб маринування огірків використовують багато, достатньо просто скласти огірки в яку-небудь ємність разом із зеленню, спеціями і дати їм трохи часу настоятися. В результаті огірки залишаються такими ж хрусткими і набувають приємний пікантний смак.
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Часник – 3 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Цукрова пудра – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати малосоленые огірки в целофановому пакеті просто! Огірки промийте і залийте холодною водою, залиште на 30 хвилин.
Злийте воду, огірки обсушіть, зріжте хвостики, перекладіть їх в щільний целофановий пакет, можна розподілити овочі на кілька пакетів.
Кріп помийте і дрібно нарубаєте ножем. Часник очистіть і наріжте часточками.
В пакет до огірків покладіть кріп, часник, перець, цукор і сіль.
щільно зав’яжіть пакет, попередньо випустивши з нього повітря. Вміст пакета акуратно потрясіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Залиште огірки в целофановому пакеті маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину. Періодично перемішуйте вміст пакету.
Через годину перекладіть огірки в холодильник на 3 години. Готові огірки будуть дуже гарні з картоплею.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в пакеті Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки з часником і кропом в пакеті Малосольні огірки швидкого приготування