Сухий спосіб маринування огірків використовують багато, достатньо просто скласти огірки в яку-небудь ємність разом із зеленню, спеціями і дати їм трохи часу настоятися. В результаті огірки залишаються такими ж хрусткими і набувають приємний пікантний смак.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Цукрова пудра – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати малосоленые огірки в целофановому пакеті просто! Огірки промийте і залийте холодною водою, залиште на 30 хвилин.

Злийте воду, огірки обсушіть, зріжте хвостики, перекладіть їх в щільний целофановий пакет, можна розподілити овочі на кілька пакетів.

Кріп помийте і дрібно нарубаєте ножем. Часник очистіть і наріжте часточками.


В пакет до огірків покладіть кріп, часник, перець, цукор і сіль.
щільно зав’яжіть пакет, попередньо випустивши з нього повітря. Вміст пакета акуратно потрясіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Залиште огірки в целофановому пакеті маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину. Періодично перемішуйте вміст пакету.

Через годину перекладіть огірки в холодильник на 3 години. Готові огірки будуть дуже гарні з картоплею.

Приємного апетиту!

Малосольні огірки Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в пакеті Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки з часником і кропом в пакеті Малосольні огірки швидкого приготування