Якщо ви любите малосольні огірки, то цей рецепт вам точно сподобається. Готувати їх досить швидко, всього лише добу. А особливі доповнення їх листей смородини, хрону і вишні, додадуть страві особливий аромат. Вони зроблять апетитніше будь-яку страву!
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Вода – 1 л
- Сіль – 3 ст. л.
- Листя чорної смородини – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 3 зуб.
- Листя вишні – 3 шт.
- Хрін або Листя хрону – 2 – 3 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати малосольні огірки в каструлі. Огірки ретельно промиваємо. Наливаємо таз води і висипаємо туди овочі. Залишаємо їх на 2 години настоятися.
кип’ятимо Воду і засипаємо в неї сіль, розмішуємо, щоб вона повністю розчинилася.
Зелень промиваємо. Половину зелені (листя смородини, вишні та хрону, а також кріп) кладемо на дно каструлі.
Поверх них викладаємо огірки.
Підсолену воду проціджуємо через сито і заливаємо нею огірки.
Зверху викладаємо зелень, що залишилася.
Беремо рушник і вкриваємо їм каструлю В такому вигляді залишаємо на 12 годин. Після цього ставимо огірки в холодильник і витримуємо ще 12 годин.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в каструлі Малосольні огірки в каструлі з часником і кропом Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки швидкого приготування