Коли на обід полювання похрумтіти свіжоприготовленими малосольними огірочками, на виручку господині приходить рецепт малосольних огірків з часником. Ароматні і пікантні огірки припадуть до смаку навіть самим вибагливим членам сім’ї, адже від них просто неможливо відірватися.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Огірки – 800 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування малосольних огірків з часником. Огірки промити під холодною водою, обсушити на кухонному рушнику, нарізати великими кружечками. Часник пропустити через прес. Кріп дрібно нарізати.

Всі підготовлені інгредієнти скласти в пакет, вичавити сік половини лимона, додати сіль і цукор.

Пакет з огірками міцно зав’язати, перевірити, щоб все повітря з пакету був спущений. Залишити на півгодини, потім пакет потрясти і прибрати в холодильник на пару годин.

Дістаємо готові малосольні огірки з часником з холодильника, викладаємо в салатник і пригощаємо хрусткими огірочками домочадців.

Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодильнику Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з часником в пакеті Малосольні огірки за 2 години в пакеті