Коли на обід полювання похрумтіти свіжоприготовленими малосольними огірочками, на виручку господині приходить рецепт малосольних огірків з часником. Ароматні і пікантні огірки припадуть до смаку навіть самим вибагливим членам сім’ї, адже від них просто неможливо відірватися.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Огірки – 800 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Лимон – 0.5 шт.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування малосольних огірків з часником. Огірки промити під холодною водою, обсушити на кухонному рушнику, нарізати великими кружечками. Часник пропустити через прес. Кріп дрібно нарізати.
Всі підготовлені інгредієнти скласти в пакет, вичавити сік половини лимона, додати сіль і цукор.
Пакет з огірками міцно зав’язати, перевірити, щоб все повітря з пакету був спущений. Залишити на півгодини, потім пакет потрясти і прибрати в холодильник на пару годин.
Дістаємо готові малосольні огірки з часником з холодильника, викладаємо в салатник і пригощаємо хрусткими огірочками домочадців.
Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодильнику Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з часником в пакеті Малосольні огірки за 2 години в пакеті