Ідея яскравого ресторанного страви для вашого домашнього столу – мармурова яловичина, запечена цілком у духовці. Такий спосіб приготування дозволить отримати соковите і ніжне м’ясо з хрусткою скоринкою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • мармурова Яловичина – 0,8 кг
  • Сіль чорний – 1 ст. л.
  • Прованські трави – 1 ст. л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати мармурову яловичину шматком в духовці? Вибираємо підходящий шматок мармурової яловичини, промиваємо його під крижаною водою і обтираем паперовим рушником.

Старанно натираємо м’ясо чорною сіллю і сумішшю перців з кожної зі сторін.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Сюди ж кладемо яловичину. Швидко обсмажуємо шматок з обох сторін. На кожну виділяємо не більше 20 секунд.

Перекладаємо інгредієнт у форму для випікання. Відправляємо заготовку в духовку на 30-40 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів.

Рум’яна і соковита всередині мармурова яловичина готова. Ділимо її на стейки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости