Пиріг з вишнями і сиром – це неповторний десерт з найніжнішим ароматом. Розсипчасте тісто і соковита, м’яка вишнево-сирна начинка дають неймовірне поєднання. Таке ласощі підкорить серце кожного!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.5 склянки
  • Ванілін – 1 щіпка
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 6 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вишня – 300 гр.
  • Сир – 400 гр.

Процес приготування:

Готувати пиріг з вишнями і сиром в духовці легко! Змішаємо яйця, масло, цукровий пісок і добре перемішати.

До отриманої маси додати просіяне борошно, порционально, періодично помішуючи, а також висипаємо розпушувач і замішуємо тісто.

Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо в неї тісто і розподіляємо рівномірно, по краях робимо невеликі бортики.

У мисці змішуємо цукровий пісок, сир, яйця і ванілін і перемішуємо з допомогою міксера.

Масу для начинки викладаємо на тісто до рівня бортиків. Зверху покриваємо начинку вишнею.

Духову піч розігріваємо. Випікати будемо при температурі 180 °C, протягом 40 хв.

Наш пиріг готовий! Залишилося подати до столу. Приємного апетиту!

Новости