Думаєте, що маринування – процес довгий і енерговитратний? Наш рецепт маринованих кабачків швидко разубедит вас у цьому. Легкі в приготуванні овочі порадують не тільки вас, але і всю вашу родину відмінним смаком та незабутнім ароматом.
Інгредієнти: на 3 л.
- Кабачки – 3 шт.
- Часник – 2 головки
- Перець чорний горошок – 3 шт.
- Вода – 1,5 склянки
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Насіння гарбузове – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Швидкий рецепт маринованих кабачків простий у приготуванні! Кабачки помити, просушити. При необхідності видалити товсту шкірку. Нарізати кабачки тонкими пластинами за допомогою овочерізки.
Часник очистити і подрібнити. Закип’ятити воду в каструлі, додати в окріп дрібно порізаний часник, чорний перець горошком, сіль і цукор. Дочекайтеся повного розчинення цукру, потім вимкнути вогонь і влити в маринад оцет. Все ретельно перемішати. Залити готовим маринадом кабачки.
Гарбузове насіння викласти на суху розігріту сковороду і трохи підсмажити. Посипати ними кабачки в маринаді. Мариновані кабачки швидко і просто! Вони чудово доповнять будь-яке ваше блюдо, перетворивши його у вишукану їжу.
Гарнір з кабачків