Думаєте, що маринування – процес довгий і енерговитратний? Наш рецепт маринованих кабачків швидко разубедит вас у цьому. Легкі в приготуванні овочі порадують не тільки вас, але і всю вашу родину відмінним смаком та незабутнім ароматом.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Перець чорний горошок – 3 шт.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Насіння гарбузове – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Швидкий рецепт маринованих кабачків простий у приготуванні! Кабачки помити, просушити. При необхідності видалити товсту шкірку. Нарізати кабачки тонкими пластинами за допомогою овочерізки.

Часник очистити і подрібнити. Закип’ятити воду в каструлі, додати в окріп дрібно порізаний часник, чорний перець горошком, сіль і цукор. Дочекайтеся повного розчинення цукру, потім вимкнути вогонь і влити в маринад оцет. Все ретельно перемішати. Залити готовим маринадом кабачки.

Гарбузове насіння викласти на суху розігріту сковороду і трохи підсмажити. Посипати ними кабачки в маринаді. Мариновані кабачки швидко і просто! Вони чудово доповнять будь-яке ваше блюдо, перетворивши його у вишукану їжу.

Гарнір з кабачків