Роздумуєте, який би закускою здивувати сім’ю і гостей? Зверніть увагу на рецепт маринованих кабачків з медом. Пікантна закуска з кабачків з легким медовим смаком нікого не залишить байдужим. Ніжні та ароматні кабачки чудово зберігаються і довго будуть радувати вас і ваших близьких.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 500 гр.
- Масло оливкова – 100 мл
- Часник – 3 зуб.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Мед – 2 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Рецепт маринованих кабачків з медом гранично простий! Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. Зняти товсту шкірку і видалити великі насіння при необхідності. Тонко нашаткувати кабачки за допомогою овочерізки. Кабачки посолити і залишити на півгодини настоюватися.
Для маринаду в окремій ємності змішати рубану зелень, дрібно нарізані часник, мед, оцет і чорний мелений перець.
Утворилася в кабачках рідину злити, влити до кабачків маринад, ретельно перемішати. Відправити кабачки в маринаді на 10 годин в холодильник. Після мариновані кабачки в меді вже можна їсти і пригощати ними дорогих гостей. Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків