найпростіший спосіб приготувати гарнір до м’яса на весняні шашлики. Дуже швидко з’їдаються такі кабачки, бо дуже смачні. Головне не забути замаринувати їх за 2 години до приготування.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки на мангалі в майонезі, кабачки помити, обрізати хвостики, шкірку не чистити.

Порізати плоди кружечками.

Присипати кабачки сіллю, приправами, додати майонез, перемішати.

Залишити маринуватися плоди 2 години.

Викласти кружечки кабачків на решітці, готувати на мангалі, періодично перевертаючи то на одну, то на іншу сторону. Стежити за тим, щоб страва не згоріло.

Зняти кабачки з решітки і злегка остудити. Вжити відразу ж.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі