Швидко приготувати і здивувати близьких і гостей маринованими кабачками не міф, а реальність. Рецепт маринованих кабачків за добу це під силу кожному. Результат вас приємно здивує: соковиті, ароматні та ніжні овочі в незрівнянному маринаді стануть справжньою родзинкою вашого обіднього столу.
Інгредієнти: на 2 л.
- Кабачки – 2 шт.
- Часник – 6 зуб.
- Вода – 4 склянки
- Оцет столовий 9% – 1 склянка
- Масло оливкове – 1 ст.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Пластівці перцю чилі – за смаком
- Орегано – за смаком
Процес приготування:
Готувати мариновані кабачки за добу легко! Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. При необхідності очистити щільну шкірку у кабачків. Нарізати кабачки кружечками завтовшки близько 5 міліметрів.
Червоний цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями.
Часник очистити і дрібно нарізати його.
У каструлю влити воду, додати оцет, перемішати. Поставити каструлю з водою і оцтом на вогонь і довести її до кипіння.
Коли вода закипить, відправити в каструлю кабачки, цибулю і часник. Варити приблизно 5 хвилин під кришкою.
На паперовий рушник викласти варені овочі, щоб позбутися від зайвої рідини.
Банку для закачування кабачків стерилізувати, а кришку обдати окропом. У банки щільно скласти овочі.
Зверху посипати кабачки сушеним чилі, орегано і сіллю за смаком.
Влити в банку оливкова олія.
Закрутити банку кришкою, залишити до повного охолодження овочів. Потім поставити банку з готовими маринованими кабачками на добу в холодильник. Через добу можна приступати до дегустації смачних кабачків!
Гарнір з кабачків