Швидко приготувати і здивувати близьких і гостей маринованими кабачками не міф, а реальність. Рецепт маринованих кабачків за добу це під силу кожному. Результат вас приємно здивує: соковиті, ароматні та ніжні овочі в незрівнянному маринаді стануть справжньою родзинкою вашого обіднього столу.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Часник – 6 зуб.
  • Вода – 4 склянки
  • Оцет столовий 9% – 1 склянка
  • Масло оливкове – 1 ст.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Пластівці перцю чилі – за смаком
  • Орегано – за смаком

Процес приготування:

Готувати мариновані кабачки за добу легко! Кабачки помити, просушити на кухонному рушнику. При необхідності очистити щільну шкірку у кабачків. Нарізати кабачки кружечками завтовшки близько 5 міліметрів.

Червоний цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями.

Часник очистити і дрібно нарізати його.

У каструлю влити воду, додати оцет, перемішати. Поставити каструлю з водою і оцтом на вогонь і довести її до кипіння.

Коли вода закипить, відправити в каструлю кабачки, цибулю і часник. Варити приблизно 5 хвилин під кришкою.

На паперовий рушник викласти варені овочі, щоб позбутися від зайвої рідини.

Банку для закачування кабачків стерилізувати, а кришку обдати окропом. У банки щільно скласти овочі.

Зверху посипати кабачки сушеним чилі, орегано і сіллю за смаком.

Влити в банку оливкова олія.

Закрутити банку кришкою, залишити до повного охолодження овочів. Потім поставити банку з готовими маринованими кабачками на добу в холодильник. Через добу можна приступати до дегустації смачних кабачків!

Гарнір з кабачків