Хрусткі солоні огірочки з ароматом часнику і кропу залишаються зеленими і міцними завдяки маринування в мінералці. Витративши всього 10 хвилин на підготовку, через добу ви зможете насолоджуватися неймовірним смаком і хрускотом малосольних огірків.
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Вода мінеральна – 1 л
- Сіль – 2 ст. л.
- Часник – 1 головка
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Рецепт приготування маринованих огірків за добу смачний! Виберіть невеликі огірки, добре вимийте і розріжте хвостики. На дно скляному або емальованому посуду укладіть 1/3 вимитих гілочок кропу і часточок часнику, порізаних навпіл.
Складіть овочі на кріп і між ними розміщуйте кріп і часник.
півлітра мінеральної води розмішайте з сіллю в склянці.
Перелийте розсіл в огірки і долийте решті мінералкою, щоб вони повністю були в рідині.
Зверху поставте тарілку з вантажем і накрийте кришкою. Залиште огірки в кімнаті на добу.
Перекладіть ароматні огірочки в тарілку і насолоджуйтеся!
Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в каструлі в холодній воді Малосольні огірки в каструлі з часником і кропом Малосольні огірки на мінералці Малосольні огірки швидкого приготування