Пікантна закуска з грибів ідеально доповнить ваш святковий стіл, а часу на приготування знадобиться зовсім не багато. Апетитні маслюки по-корейськи також послужать доповненням до основних страв.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Маслюки свіжі – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати маслюки по-корейськи. Промиваємо маслюки, нарізаємо їх скибочками і закидаємо в киплячу підсолену воду.
Варимо 20 хвилин до готовності, після чого відкидаємо на друшляк і даємо охолонути.
Підготуємо інші інгредієнти. Подрібнюємо зубчики часнику. Нарізаємо цибулю, зелень і перець.
З’єднуємо в глибокій тарілці масло, оцет, сіль, цукор і мелений перець.
Збиваємо, заливаємо заправку гриби, додаємо нарізані овочі. Вміст перемішуємо і відправляємо в холодильник на кілька годин.
Після того, як гриби напитаются заправкою і спеціями, їх можна подавати до столу. Маслюки по-корейськи готові. Приємного апетиту!
Як приготувати маслюки - рецепти