Пікантна закуска з грибів ідеально доповнить ваш святковий стіл, а часу на приготування знадобиться зовсім не багато. Апетитні маслюки по-корейськи також послужать доповненням до основних страв.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Маслюки свіжі – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати маслюки по-корейськи. Промиваємо маслюки, нарізаємо їх скибочками і закидаємо в киплячу підсолену воду.

Варимо 20 хвилин до готовності, після чого відкидаємо на друшляк і даємо охолонути.

Підготуємо інші інгредієнти. Подрібнюємо зубчики часнику. Нарізаємо цибулю, зелень і перець.

З’єднуємо в глибокій тарілці масло, оцет, сіль, цукор і мелений перець.

Збиваємо, заливаємо заправку гриби, додаємо нарізані овочі. Вміст перемішуємо і відправляємо в холодильник на кілька годин.

Після того, як гриби напитаются заправкою і спеціями, їх можна подавати до столу. Маслюки по-корейськи готові. Приємного апетиту!

Як приготувати маслюки - рецепти