Перед вами рецепт смачних, м’яких, тонких і одночасно еластичних млинців, які стануть прекрасним сніданком або основою для будь-якої начинки. Процес приготування таких млинців простий. Якщо ви новенький в цій справі, то просто виконайте описані нижче дії і гарні млинці скоро будуть на вашому столі!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 5 шт.
  • Мед – 6 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Волоський горіх – для прикраси
  • Для крему: –
  • Варена згущене молоко – 210 гр.
  • Масло вершкове – 115 гр.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сметана 20% – 550 гр.

Процес приготування:

Як приготувати медовик на швидку руку в мультиварці? До рідкого меду (при необхідності розтопіть його на водяній бані) всипаємо харчову соду і перемішуємо отриману суміш. Далі включаємо газ і нагріваємо її. Суміш повинна стати темно-золотистої і збільшитися в розмірі.

вбиваємо Яйця в ємність і всипаємо до них цукровий пісок. Ретельно збиваємо.

В отриману яєчну суміш вливаємо нагрітий мед. Перемішуємо. Після цього починаємо невеликими порціями вводити пшеничне борошно.

Коли тісто придбає однорідність, відправляємо його в мультиварочную чашу, попередньо змащену шматочком вершкового масла. Включаємо режим «Випічка» і випікаємо бісквітне тісто приблизно 70 хвилин.

По готовності відкриваємо чашу мультиварки, але дістаємо бісквіт через 10 хвилин. Остуджуємо бісквітне тісто і потім нарізаємо його на 5 частин.

Займемося кремом. В окремій ємності змішуємо цукровий пісок і сметану, потім ретельно збиваємо їх міксером.

Вершкове масло збиваємо в окремому посуді до того моменту, поки воно не побіліє. Потім з’єднуємо його зі згущеним молоком і ретельно збиваємо.

Починаємо збирати торт. Остиглі коржі промазуємо шар за шаром сметанним кремом. Зверху готовий торт повністю змащуємо масляним кремом.

волоські горіхи Подрібнюємо за допомогою блендера і посипаємо ними весь торт. Чудовий медовик готовий!

Приємного чаювання!

Бісквітний медовик Крем для медовика з вареним згущеним молоком Крем для медовика зі згущеним молоком Крем для медовика зі сметаною і згущеним молоком Медовик за 30 хвилин без розкочування коржів Медовик зі згущеним молоком класичний