Смачна і незвичайна закуска виходить із звичайного кабачка. Ніжні овочеві млинці легко складаються в апетитний торт. Спробуйте блюдо для ситного перекусу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 8 ст. л.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
- Помідори свіжі – для прикраси
- Зелень – для прикраси
- Для начинки: –
- Сметана – 7 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт млинцевого торта з кабачків гранично простий! Очищаємо кабачки і цибулину від шкірки. Подрібнюємо ножем або через тертку. Змішуємо.
Розбиваємо в овочеву суміш яйця, за смаком насипаємо сіль і перець.
Висипаємо борошно. Бажано, просіваємо.
Перемішуємо тісто до однорідного стану. Вливаємо столову ложку масла і знову перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з олією. Акуратно викладаємо кабачкове тісто у формі млинця. Обсмажуємо на помірному вогні.
Коли млинець повністю схопиться, його слід перевернути. Смажимо до золотистої скоринки.
Готуємо заправку, якої будемо промащувати кабачкові млинці. Змішуємо сметану, гірчицю, олію і лимонний сік. Ретельно перемішуємо. За бажанням можна додати спеції, зелень, сіль.
Натираємо сир, ріжемо тонкими скибочками помідор, готуємо зелень. Помідори та зелень нам потрібні для прикраси, тому їх можна за бажанням замінити.
Формуємо торт. Кабачковий млинець щедро обмазуємо заправкою.
Посипаємо невеликою кількістю сиру.
Знову кладемо блін. Повторюємо шари.
Верхній шар торта обмазуємо заправкою і прикрашаємо помідорами і зеленню. Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачковий торт з помідорами і сиром Пиріг з кабачків на сковороді Страви з кабачків на сковороді Торт з кабачків на сковороді