В даному рецепті вам пропонується спекти млинці без борошна, замінивши її на кукурудзяний крохмаль. Такі млинці будуть тоненькими і легко перевертатися при випічці. Їх можете подати з солоної чи солодкою начинкою, тому кількість цукру в тісті можете змінити.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Як приготувати млинці без борошна? У посуд для замішування тіста розбиваємо два яйця, насипаємо до них цукор, щіпку солі і з допомогою віночка перемішуємо. Потім насипаємо кукурудзяний крохмаль і замішуємо однорідне і без грудочок тісто.

Молоко трохи підігріваємо, тільки щоб було теплим, і переливаємо його до тесту. Додаємо в тісто олію і ще раз добре перемішуємо. Замішане тісто залишаємо на 15 хвилин, щоб крохмаль набух.

Добре розігріваємо сковорідку і трохи намазуємо її маслом. Потім сковорідку змащувати не потрібно. Випікаємо млинці на невеликому вогні і на обох боків до рум’яного кольору. Тісто періодично перед кожним млинцем перемішуємо, щоб крохмаль не осів на дно.

В приготовані млинці загортаємо начинку по своєму смаку і подаємо до сніданку.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Солодкі млинці на молоці