Апетитний російська делікатес – ікра – чудово підходить для фарширування млинців до якого-небудь свята або просто так, під настрій. Це блюдо можна часто зустріти в ресторанах російської кухні, в той час як приготувати млинці з ікрою можна вдома, нікуди не поспішаючи.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 2 – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 400 мл
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Масло рослинне – 50 – 7 мл
  • Ікра червона – 200 – 300 гр.

Процес приготування:

Рецепт млинців, фаршированих ікрою простий у приготуванні! Для початку приготуйте тісто для млинців. Для цього з’єднаєте збиті яйця з сіллю і молоком, а потім почніть поступово просіяти в миску з інгредієнтами пшеничне борошно, замішуючи млинцеве тісто. Додайте в нього рослинне масло і перемішайте.

Розжарте на плиті сковороду для млинців і розтопіть вершкове масло. По черзі спечіть всі млинці з двох сторін, до золотистого відтінку.

Всі млинці покладіть на блюдо і додатково змастіть їх маслом, щоб краї млинця не засохли.

Нафаршируйте млинці. На кожен млинець покладіть близько столової ложки ікри і загорніть млинці в рулетики.

Готове блюдо подавайте до столу в холодному або гарячому вигляді. Можете додатково прикрасити млинці зеленню або вершками – як вам більше подобається.

Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці з ікрою Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Фаршировані млинці з начинкою