Млинці з мигдальним молоком замість коров’ячого можна запропонувати людям, які не переносять лактозу. Вони виходять золотистими, невагомими і ажурними за рахунок безлічі дірочок. В такі млинці можна загорнути будь-яку вподобану начинку або є її з млинцями вприкуску.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 2 – 2,5 склянки
- мигдальне Молоко – 1 л
- Яйце (С0) – 4 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати млинці на мигдалевому молоці, потрібно в миску вбити яйця.
Додати сіль, цукор, ванілін.
Збовтати вінчиком або виделкою до об’єднання і розчинення кристалів.
Просіяти в тісто пшеничне борошно і додати 300 мл мигдалевого молока, збити все міксером.
Влити решту молока і знову збити все, прибираючи грудочки.
Змастити силіконової пензлем, змоченою в рослинному маслі, сильно розігріту сковороду.
Вилити порцію тіста і смажити до появи дірочок у млинці.
Перевернути млинець на іншу сторону і обсмажити до готовності. Так спекти всі млинці, поки не закінчиться тісто.
Скласти млинці акуратною стопкою на тарілку і подати до столу з будь-якими солодкими соусами або сиропами.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці