З великою упевненістю можна говорити про те, що млинці, фаршировані куркою і грибами, прекрасно впишуться не тільки повсякденне, але і у святкове меню. Крім того, їх можна подавати на сніданок, обід і вечерю. Завдяки своїй універсальній основі це блюдо можна начиняти різними інгредієнтами, як солоними, так і солодкими. У представленому вашій увазі рецепт в якості начинки пропонуємо використовувати безпрограшне поєднання – курку з грибами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Тонкі млинці – 12 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Майонез – 7 ст. л.
  • Огірки мариновані – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – 1 пучок

Процес приготування:

Рецепт приготування млинців, фаршировані куркою і грибами смачний! Для початку необхідно відправити варитися куряче філе в підсолену воду на двадцять п’ять хвилин після того, як філе звариться, його потрібно остудити.

Подрібнюємо курку.

Промиті гриби нарізаємо дрібним кубиком.

Відправляємо подрібнені гриби обсмажуватися, поки вся зайва рідина з них не випарується.

Натираємо на тертці сир.

Обсмажені гриби, натертий сир і подрібнене куряче філе з’єднуємо в глибокій мисці і солимо.

На середину готового млинця викладаємо начинку.

Звертаємо протилежні краї млинця до центру.

Нижні і верхні частини млинчика також звертаємо до центру.

Перевертаємо млинчик.

Тепер займемося приготуванням соусу. Для цього нарізаємо дрібним кубиком огірок.

Дрібно шаткуємо зелень.

В піалу відправляємо нарізані огірки і зелень, заправляємо їх майонезом і перемішуємо.

Туди ж відправляємо пропущений через прес часник.

Знову все перемішуємо.

Млинці з соусом готові до подачі.

Млинці без борошна Млинці без молока Млинці з грибами Млинці з майонезом Млинці з сиром Млинці з сиром і зеленню Оригінальні млинці на Масляну